dimecres, 3 de desembre del 2008

Notícies relacionades

El Govern preveu aprovar el nou Pla d'Habitatge "abans de Nadal"

La ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, ha assegurat avui que el Govern aprovarà el nou Pla Estatal d'Habitatge i Rehabilitació 2009-2012 "abans de Nadal", si bé ha reconegut que encara "s'estan mantenint reunions (amb bancs i caixes) per al seu finançament".

Així, ha explicat que "el tràmit d'al·legacions al Reial decret va acabar el dia 17 de novembre", i que "ara s'estan incorporant al text definitiu", per afegir a continuació que "simultàniament s'estan mantenint reunions per al finançament".

Fins avui, el Ministeri d'Habitatge no ha amagat que les negociacions per signar els convenis de col·laboració amb les entitats financeres s'han trobat amb certes dificultats a l'actual context de falta de liquiditat i sequera creditícia.

Per aquesta raó, la ministra d'Habitatge ha arribat a demanar a les entitats financeres que "estiguin a l'altura" i que, una vegada s'han beneficiat de les mesures financeres adoptades pel Govern, col·laborin facilitant el finançament a compradors i promotors en el marc del Pla.


Des de Vdevivienda,(una de les organitzacions que us em mostrat en l'apartat de Altres associacions) tornem a la càrrega amb un nou cicle de cinema sobre l'habitatge
Cada diumenge a les 20h fins el 16 de novembre
Centre Social, C/Avinyó, 33 Drassanes o Jaume I, Barcelona